Daglig leder Utviklingsfondet

Jan Thomas Odegard (49) er ny daglig leder i Utviklingsfondet.

Sist oppdatert: 03.07.2018 12.35.01

- Vi er glade for at Jan Thomas har sagt ja takk til å bli daglig leder hos oss. Med Jan Thomas på laget får vi en leder som både har et sterkt engasjement for Utviklingsfondets arbeid for å fjerne sult og fattigdom, høy kompetanse om bistandsarbeid og med dokumenterte resultater som leder, sier styreleder Arne Bardalen i Utviklingsfondet i en pressemelding.

Odegard begynner i stillingen 1. oktober i år. Han har hovedfag i utviklingsorientert samfunnsgeografi. Odegard har vært generalsekretær i Norges Naturvernforbund, program- og policykoordinator i Regnskogfondet og jobbet for UNIDO i Mosambik. Han er nå partner og konsulent i Nordic Consulting Group.

- Utviklingsfondet er en av landets viktigste organisasjoner på områder som jeg har hatt et langt og personlig engasjement for. Jeg gleder meg til å lede Utviklingsfondets stab av særdeles engasjerte og kompetente medarbeidere, og til å bidra til å videreføre det gode arbeidet som gir konkrete resultater for dem som trenger bistanden mest, sier Odegard.

Publisert: 03.07.2018 12.35.00 Sist oppdatert: 03.07.2018 12.35.01
Jan Thomas Odegard
Jan Thomas Odegard. Foto: Privat / Utviklingsfondet